Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ευρώπη των λαών ή των μονοπωλίων; Μάλλον εφιαλτική Ευρώπη των τραπεζών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και του Δ! Ράιχ.

Όταν η Ελλάδα προσπαθούσε να μπει στην αρχή στην ΕΟΚ που αργότερα έγινε Ε.Ε. οι περισσότεροι Έλληνες υποστηρίζανε αυτή την προοπτική, ιδιαίτερα η Ν.Δ. και Ανανεωτική Αριστερά στην οποία ισχυριζόντουσαν ότι οι λαοί μπορούν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Ευρώπη των λαών. Το ΠΑΣΟΚ από το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο σύνθημα του αμοραλιστή ηγέτη του Ανδρέα Παπανδρέου κατάληξε και αυτό στο τέλος να υποστηρίζει την Ε.Ε.
Το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που είχε ξεκάθαρα και σταθερά αντίθετη άποψη.
Περάσανε πολλά χρόνια από τότε και οι εξελίξεις σήμερα επιβεβαιώνουν ότι η Ευρώπη μετατρέπεται όχι σε Ευρώπη των λαών αλλά αντίθετα σε Ευρώπη των τραπεζών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων με κυρίαρχη άποψη, στους ηγετικούς κύκλους των Βρυξελλών και της Γερμανίας, την κατάργηση των Εθνών και την δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό την ηγεσία της Γερμανίας. Το Δ! Ράιχ κατακτά την Ευρώπη. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει η Γερμανία με τα όπλα το κάνει με την οικονομία.
Οι παραπάνω κύκλοι  πιστεύουν ότι οι πολιτικοί, μόνο διεκπεραιωτές των αποφάσεων των τραπεζών και του χρηματοπιστωτικού συστήματος μπορούν να είναι και ότι οι δημοκρατικές ελευθερίες πρέπει να περιοριστούν σημαντικά στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτό που προτείνουν οι κύκλοι των Βρυξελλών και της Γερμανίας για μετατροπή της Ευρώπης σε μία δικτατορία πολιτικοοικονομική με κυβερνήτη τη Γερμανία. Γι αυτό σιχαίνονται της εκλογές και στην Ελλάδα για παράδειγμα δεν θέλουν να ακούσουν γι’ αυτές στις 19/2/12, και απαιτούν να τελειώσει το ολέθριο έργο τους πριν από τις επόμενες εκλογές ίσως το 2013.
Όλο αυτό το σενάριο είναι εφιαλτικό. Η χώρα μας λεηλατείται, ο λαός οδηγείται στη φτώχεια και στην μιζέρια, η δημοκρατία υπονομεύεται αν δεν καταργείται εντελώς. Η χώρα Κινεζοποιείται ταχύτατα και το μέλλον της είναι ζοφερό.
Εδώ λοιπόν μπαίνει το κρίσιμο ερώτημα. Θέλουμε να είμαστε μέλος της Ε.Ε. των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, θέλουμε να είμαστε υποτελείς της Γερμανίας, ένα προτεκτοράτο, θέλουμε την μετατροπή της οικονομίας και εργασίας σε αντίστοιχη με αυτή της Κίνας; Αυτό είναι το μέλλον που υποσχόμαστε στα παιδιά μας;
Οι πολιτικοί στην χώρα μας τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ και του ΛΑΟΣ έχουν αποφασίσει όπως είναι φανερό να παραδώσουν τη χώρα και τον λαό αμαχητί στην καταστροφή. Δεν περιμένουμε καμιά σωτηρία από αυτούς, που είναι πια απλοί διεκπεραιωτές και υπάλληλοι των Βρυξελλών.
Έχει θέση η Ελλάδα μετά τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων μέσα στην Ε.Ε. Θέλουμε να αυτοκτονήσουμε;
Αρχίζω να πιστεύω πως πρέπει ο λαός να αρχίσει να συνηθίζει και οι τίμιοι πολιτικοί να επεξεργάζονται σχέδιο επιστροφής στη δραχμή, που βραχυπρόθεσμα θα έχει αρνητικό αντίκτυπο και αρνητικά αποτέλεσμα για τη χώρα, ο λαός θα υποφέρει για λίγο, αλλά θα αρχίσει όμως η χώρα να αναπνέει σιγά - σιγά και να ανακάμπτει ελεύθερη από τα δεσμά της Ε.Ε δηλαδή κυρίως της Γερμανίας. Τώρα η χώρα οδηγείται στο θάνατο σιγά - σιγά και όταν θα φτάσει το τέλος θα είναι πολύ δυσμενέστερα τα πράγματα (τεράστιο χρέος κλπ). Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή (όπως τοποθετείται από πολλούς οικονομολόγους) μοιάζει με την επιλογή του πως θέλουμε να πεθάνουμε από χολέρα ή από πανούκλα. Ίσως ο ξαφνικός θάνατος όμως με την επιστροφή στη δραχμή και με άρνηση πληρωμής του χρέους είναι περισσότερο υποσχόμενος για την ανάκαμψη και τη μεσοπρόθεσμη σωτηρία του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου