Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Επί τέλους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (Γιωργάκης και Αντωνάκης) παρέα

 Κι έτσι ολοκληρώθηκε το παζλ της παράδοσης του Έθνους και της καταστροφής της Ελλάδας  και του λαού της.
Ο κ Σαμαράς με απύθμενο θράσος, που μάλλον δανείστηκε από τα πράσινα συνεταιράκια του (λέγε ΠΑΣΟΚ), όχι μόνο αποδείχθηκε βασιλικότερος του βασιλέως (λέγε Παπανδρέου) στην υποστήριξη του Μνημονίου ΙΙ αλλά σε πλήρη ομοφωνία με τον μοιραίο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ διέγραψε και αυτός όσους δεν ψηφίσανε αυτά που μέχρι χθες κατήγγειλε  ο ίδιος με μανία.
Η λογική του παραλόγου σε πλήρη εφαρμογή, οι κωλοτούμπες διαδέχονται η μία την άλλη και η αναξιοπιστία κυριαρχεί πλήρως στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Ευτυχώς που βρέθηκαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να καταψηφίσουν το έκτρωμα του Μνημονίου ΙΙ.
Τον  απίστευτο κωλοτούμπα ακροδεξιό  Καρατζαφέρη δεν μπορεί κανείς πια να παρακολουθήσει στην πολιτική του αναξιοπιστία και στους απίθανους ακροβατισμούς του.
Οι εναπομείναντες υπέρμαχοι των Μνημονίων όπως ο κ Βενιζέλος απέκτησαν ένα πρωτοφανή φανατισμό στην εφαρμογή των μέτρων και μια απίστευτη αδιαφορία και κυνισμό για το μέλλον του λαού και της χώρας, που υπονομεύονται συνεχώς με κάθε νέο Μνημόνιο. Ο κ Βενιζέλος ειδικά  έχει χάσει τελείως την ψυχραιμία του (βλέπε αντιπαράθεση με Λαφαζάνη στην βουλή την Κυριακή) και παραφέρεται χάνοντας κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Ανάλογη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα έχει βέβαια και ο κ Παπανδρέου ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί μας περιγράφει πως μας έσωσε. Τώρα την έχασε και ο κ Σαμαράς.
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του λαού στο Σύνταγμα την Κυριακή, που ίσως ξεπέρασε και το μισό εκατομμύριο, χάθηκε «βολικά» από τις ειδήσεις  των μνημονιακών ΜΜΕ και βέβαια επεκράτησαν οι βανδαλισμοί και οι φωτιές των γνωστών αγνώστων. Τα ΜΑΤ του κ Παπουτσή για  ακόμα μία φορά χωρίς να προκληθούν, αντί να προστατεύουν τις περιουσίες που καιγόντουσαν από τους βάνδαλους, φρόντισαν με συνεχείς επιθέσεις με χημικά να διαλύσουν την διαδήλωση του λαού. Είναι πια φανερό πως η κυβέρνηση και ο κ Παπουτσής    έχουν αποφασίσει να μην αφήνουν καμιά πορεία και συγκέντρωση χωρίς να την διαλύσουν τα ΜΑΤ. Αυτό πρέπει πολύ να τονιστεί  διότι αποτελεί παραβίαση του Συντάγματος στο δικαίωμα του «Συναθροίζεστε».
Αλλά θα μου πείτε τώρα για πιο Σύνταγμα μιλάμε στο βαθμό που η κυβέρνηση το έχει κουρελιάσει πολλές φορές. Κανείς πια δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία.
Φαίνεται πάντως ότι τουλάχιστον στο Σύνταγμα ο κ Παπουτσής έχει αποφασίσει να μην αφήνει να σχηματίζεται συγκέντρωση. Προφανώς δεν θέλουν να επαναληφθούν οι συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων.
Το λαϊκό κίνημα πρέπει να βρει εναλλακτικές αποτελεσματικές μορφές αντίστασης και όχι μόνο τις πορείες.
Το πολιτικό σύστημα της χώρας πάντως έχει πλήρως διαλυθεί. Το τι θα προκύψει σε ενδεχόμενες μελλοντικές εκλογές είναι εντελώς αδύνατο να αξιολογηθεί. Αυτό όμως που είναι όσο ποτέ άλλοτε  αναγκαίο είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη της γνώμης της πλειοψηφίας του λαού. Τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου