Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Οι ολετήρες των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προελαύνουν!


Όσο η αμαρτωλή σύμπραξη των ολετήρων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κυβερνά τη χώρα εν μέσω της μεγάλης δυσωδίας των σκανδάλων τόσο η γκαιμπελική προπαγάνδα και η χρήση της αντιδραστικής  ιδεολογίας από την μεριά της κυβέρνησης και των ΜΜΕ κτυπάει κόκκινο.
Τον τελευταίο καιρό  βλέποντας και δημοσκοπικά τις δυνάμεις τους να συρρικνώνονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  εξαπολύουν μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις προθέσεις του κυβερνητικού αντιδημοκρατικού σχεδίου είναι και η υπονόμευση μέχρι διάλυσης αν είναι δυνατόν των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και η διάλυση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής κομμάτων από τα  οποία η ΝΔ κυρίως  ευελπιστεί να πάρει τους ψηφοφόρους.
Προφανώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν επιτίθενται κατά του ΚΚΕ γιατί δεν αισθάνονται κανένα κίνδυνο από το συμβιβασμένο αυτό κόμμα των περιπάτων από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα.
Στην προσπάθεια το ΠΑΣΟΚ να διασωθεί από εκλογική συντριβή έχει εφεύρει την θλιβερή κίνηση των 48 (ποιοι είναι αυτοί οι δουλικοί ψευτοδιανοούμενοι και σαν τι απευθύνονται στον λαό;) για να κατέβει στις εκλογές με άλλο όνομα. Οι πραγματικοί διανοούμενοι και οι αληθινοί δημοσιογράφοι είναι αυτοί που κρίνουν και επικρίνουν την εξουσία για τα λάθη της και όχι αυτοί που τη λιβανίζουν και την υπηρετούν.
Τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν επί τόσες δεκαετίες τη χώρα και την οδήγησαν στην καταστροφή εξακολουθούν να κυβερνούν και να καταστρέφουν την χώρα, με δεκάδες σκάνδαλα να βγαίνουν στη φόρα, τα οποία η διαπλοκή προσπαθεί όπως - όπως να συγκαλύψει. Τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τη χώρα στα Μνημόνια, την κοινωνία στη φτωχοποίηση και τους πολίτες της στην ανέχεια. Τα κόμματα αυτά  που δημεύουν την ιδιοκτησία των Ελλήνων (κάνοντας αυτό που τόσα χρόνια απειλούσαν ότι θα τους κάνει η αριστερά, δηλαδή θα τους πάρει τα σπίτια), έχουν το απύθμενο θράσος να απειλούν ότι αν έλθει η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση θα καταστραφεί η χώρα. Τα κόμματα αυτά που μπορεί να καταφύγουν ακόμα  και στο κούρεμα των καταθέσεων αν τους ζητηθεί από την Μέρκελ ή τον Σόϊμπλε.
Τι έχουν αφήσει όρθιο και θα έλθει η αντιπολίτευση να καταστρέψει; Την οικονομία, την παιδεία, την υγεία, τον στρατό, την διαφάνεια, τις μίζες και τη ρεμούλα; Μήπως τους μισθούς και τις συντάξεις;
Γέμισε η χώρα άνεργους, νεόπτωχους, νεοάστεγους, απελπισμένους, καταθλιπτικούς, αυτοκτονικούς πολίτες.
Τι θα φοβηθεί ο άνεργος αν έλθει η αντιπολίτευση στην εξουσία; Μήπως και χάσει τη δουλειά του; Τι θα φοβηθεί ο νεόπτωχος και ο χαμηλοσυνταξιούχος μήπως του πάρει η αντιπολίτευση τα ανύπαρκτα έσοδα και την ανύπαρκτη σύνταξη; Ο άστεγος τι θα φοβηθεί μήπως του πάρει η αντιπολίτευση το σπίτι του; Ο άνεργος με κόκκινο δάνειο τι έχει να φοβηθεί;
Προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, πανικόβλητοι είναι σε θέσει να εκτραπούν από την δημοκρατική νομιμότητα για να μην αφήσουν κανένα να τους σταματήσει στον καταστροφικό κατήφορο που έχουν οδηγήσει τη χώρα.
Ακόμα και η επιστροφή στη δραχμή, που μας απειλούν συνέχεια,  μπορεί να είναι προτιμότερη από την συνεχή διολίσθηση προς τον όλεθρο, χωρίς κανένα φως από πουθενά.
Πρέπει σύσσωμος ο Ελληνικός λαός να αποδοκιμάζει συνεχώς τις εφαρμοζόμενες πολιτικές σε όλες τις ευκαιρίες εκλογικές ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου