Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η Ελληνική Τραγωδία


 Ζούμε σε κατάσταση εφιαλτική και σχιζοφρενή. Τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αφού έδωσαν σε αλλήλους άφεση αμαρτιών για τα τεράστια σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκησαν καταλήξαμε έτσι ώστε  όλοι οι ένοχοι και παρανόμως πλουτήσαντες να κυκλοφορούν ελεύθεροι (εις υγεία του κορόιδου του Ελληνικού λαού). Μας κορόιδεψαν κατάμουτρα συστήνοντας δήθεν εξεταστικές επιτροπές παρωδία οι οποίες πήγανε άπατες. Ο κ Παπανδρέου δήλωνε τρομάρα του  «Θα ματώσουμε αλλά οι ένοχοι των σκανδάλων θα τιμωρηθούν»
Οι ίδιοι μοιραίοι άνθρωποι και τα δύο μεγάλα κόμματα  κυβέρνησαν μετά την μεταπολίτευση για 30 χρόνια με μονοκομματικές κυβερνήσεις και οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό απίστευτο χάλι, στη χρεοκοπία και στην καταστροφή.
Τα τελευταία δύο χρόνια οι ίδιοι αμετανόητοι άνθρωποι και κόμματα χωρίς καμία αλλαγή και αυτοκριτική κυβερνούν και τώρα πρώτα μόνο του το ΠΑΣΟΚ και πρόσφατα κυβέρνηση που συμμετέχουν η ΝΔ και το ΛΑΟΣ.  
Ο λαός οδηγείται σε απίστευτη εξαθλίωση, η χώρα, η δημόσια περιουσία και οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της ξεπουλιούνται και παραδίδονται στους ξένους, το σύνταγμα και οι νόμοι γίνονται κουρελόχαρτα και κάθε διαδήλωση διαμαρτυρίας πνίγεται από τα ΜΑΤ στα χημικά.
Οι κυβερνώντες χωρίς προσχήματα σώζουν τις τράπεζες και τους μεγαλοκαταθέτες και εξαθλιώνουν τον λαό.
Φαίνεται πως ο Ελληνικός λαός δεν έχει καταλάβει καλά και σε βάθος για τι πράγμα πρόκειται.
Μία κυβέρνηση σε πλήρη αναντιστοιχία με την λαϊκή θέληση, με παράνομο πρωθυπουργό (δεν διορίστηκε σύμφωνα με το σύνταγμα) και με δεκάδες αντιλαϊκά μέτρα που τα πρώτα διαδέχονται άλλα κ.ο.κ.
Το κόλπο είναι γνωστό. Τρομοκράτηση και εκβιασμός των πολιτών. Ή παίρνουμε μέτρα τα οποία ρίχνουν στον καιάδα τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους ή πτωχεύουμε ή επιστρέφουμε στη δραχμή και καταστρεφόμαστε.
Το σενάριο αυτό παίζεται κάθε φορά λίγο πριν πάρουμε την κάθε δόση του μνημονίου.
Μα τι περισσότερη καταστροφή θα έχει ο Έλληνας εργαζόμενος και ο συνταξιούχος αν συνεχιστεί αυτή η  κατάσταση και μειώνονται  σε κάθε δόση οι μισθοί και οι συντάξεις συνεχώς χωρίς τελειωμό;
Αν οι αντεργατικοί νόμοι, που ψηφίζει η άθλια συγκυβέρνηση, συνεχίσουν να κατεδαφίζουν κάθε εργατικό δικαίωμα και να Κινεζοποιούν τους εργαζόμενους αν οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται συνεχώς προς εξευτελιστικά ποσά χωρίς να υπάρχει πάτος, χωρίς οι πολίτες να μπορούν να πούνε «τουλάχιστον τελειώσανε τα μέτρα» που θα καταλήξουμε και πόσα χρόνια θα συνεχιστεί η κρίση. Πρόσφατα διάβασα ότι ανάκαμψη θα έχουμε το 2060.
Τα συσσίτια έχουν αυξηθεί κατά χιλιάδες και η Αθήνα γέμισε αστέγους που κοιμούνται στα παγκάκια (αν δεν τους τα ξηλώσει όλα ο «καθώς πρέπει»  κ Καμίνης) Ο Νεόπτωχος Έλληνας, ο άστεγος, ο άνεργος (πάνω από ένα εκατομμύριο) τι θα χάσει αν γυρίσουμε στη δραχμή;
Πως και ποιους λοιπόν φοβίζουν οι απειλές και οι εκβιασμοί. Πολλούς που δεν είναι ενημερωμένοι, που νοιώθουν απογοητευμένοι και παγιδευμένοι.
Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι τραπεζίτες και οι ντόπιοι υπάλληλοί τους έχουν πέσει σαν άγρια αρπαχτικά, σαν μαύρα κοράκια πάνω από τη χώρα και θέλουν να εξανδραποδίσουν και να εξαθλιώσουν  το λαό της και να καταληστεύσουν τον φυσικό και δημόσιο πλούτο της. Αν κανείς σκεφθεί μάλιστα και τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που μπορεί να υπάρχουν και να ανήκουν στη χώρα μας καταλαβαίνει τι συμφέροντα παίζονται.
Εντύπωση κάνει το απύθμενο θράσος και η αυθάδεια όλων των κυβερνώντων (Πάγκαλος κλπ)
Τα Εθνικά θέματα, όπως οι διαφορές με την Τουρκία, η ΑΟΖ, το Κυπριακό και η ονομασία της FYROM καταλαβαίνουμε ότι εμπεριέχονται στην ατζέντα της εκχώρησης της Ελληνικής κυριαρχίας  στη χώρα μας σε άλλους και ανατριχιάζουμε μόνο που σκεφτόμαστε τι μυστικές συμφωνίες έχει κάνει ο κ Παπανδρέου και τι η σημερινή κυβέρνηση παρωδία. Η Εθνική μας ακεραιότητα κινδυνεύει.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει όλα (με εξαιρέσεις λίγες ευτυχώς) τα μπλογκς που αποτελούν μοναδικό προπύργιο της ελεύθερης έκφρασης (αφού  τα άλλα ΜΜΕ με κυρίαρχα το MEGA, το ΣΚΑΙ, τις εφημερίδες ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έχουν στρέψει τα νώτα τους προς το λαό και υπηρετούν με φανατισμό τη Μνημονιακή κυβέρνηση), τώρα μάλιστα που έκλεισε και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ η μόνη αντιμνημονιακή εφημερίδα (μη μου πείτε ξέρω έχει και αυτή ράμματα στη γούνα της, αλλά μιλάω για την σημερινή δύσκολη συγκυρία) να γρηγορούμε και  να δημοσιογραφούμε με πάθος κατά της κατάστασης κατοχής που περνάει η χώρα μας και εκλαϊκευμένα να επιχειρηματολογούμε ότι και εντός του Ευρώ υπάρχουν λύσεις που δεν θα πληγεί τόσο ο λαός και δεν θα ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία αλλά και εκτός ευρώ δεν θα έλθει και το τέλος του κόσμου. Κάποτε  μην ξεχνάμε  είχαμε τη δραχμή σαν κρατικό νόμισμα και δεν νομίζω ότι είχαμε καταστραφεί (με εξαίρεση την καταστροφή που έφερναν τα λαμόγια που μας κυβερνούσαν και τα οποία και σήμερα μας κυβερνούν).
Πρέπει από τώρα να δώσουμε στους πολίτες να καταλάβουν ότι στις επόμενες εκλογές (όποτε οι δοσίλογοι αποφασίσουν να τις κάνουν) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ. Αν η αποχή είναι μεγάλη μπορεί η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ ακόμα και με 20% να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση και τότε χαθήκαμε (ας μην ξεχνάμε τις δημοτικές εκλογές που λόγω της μεγάλης αποχής βγήκαν δήμαρχοι με 19% ή και λιγότερο).
Πρέπει από τώρα να δώσουμε στους πολίτες να καταλάβουν ότι πρέπει να ΜΗΝ ψηφίσουν τα κόμματα του μνημονίου που είναι το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΛΑΟΣ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Θα τους υπόσχονται πάλι προεκλογικά λαγούς με πετραχήλια αλλά αυτή τη φορά μην τους πιστέψουν. Πάλι θα τους κοροϊδεύουν. Ας ψηφίσουν κατά βούληση, αριστερά κόμματα, άλλα μικρά κόμματα, οικολόγους, κόμμα των  κυνηγών, Λεβέντη κλπ.
Αν τα κόμματα του Μνημονίου καταλάβουν εκ νέου την εξουσία τότε ούτε να φανταστούμε τι καταστροφή θα έλθει. Και θα είναι πολύ αργά να δηλώνουμε μετά κοψοχέρηδες.
Αυτές οι εκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς. Ας αναλογισθεί καθένας τις ευθύνες του και ας πράξει κατά συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου