Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Σαμαράς – Βενιζέλος: Αμετανόητοι ολετήρες.

 
Σαμαράς και Βενιζέλος αδύναμοι, ανίκανοι, έντρομοι και αδαείς, ανάλγητοι και απάτριδες αποδέχθηκαν ο μεν δεύτερος μαζί με Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου  όλους τους όρους του Μνημονίου Ι και μαζί και οι δύο (Σαμαράς και Βενιζέλος) όλους του όρους τους Μνημονίου ΙΙ χωρίς απολύτως καμιά διαπραγμάτευση. Για την περίπτωση μάλιστα του Μνημονίου Ι που διαπραγματεύτηκαν (τρόπος του λέγειν δηλαδή) οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου αξιωματούχος του ΔΝΤ δήλωσε αργότερα πως πρώτη φορά έβλεπε χώρα  στην οποία παρεμβαίνει το ΔΝΤ χωρίς να διαπραγματευτεί απολύτως τίποτε. Τα δώσανε όλα δηλαδή στους τοκογλύφους μας χωρίς να φέρουν καμιά αντίρρηση, απλώς παίρνανε μετά έτοιμες τις εντολές και τις υλοποιούσανε σε βάρος του Ελληνικού λαού.  Ο δε Σαμαράς που κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν διαπραγματεύτηκε το Μνημόνιο Ι αποδέχτηκε όλους τους όρους του Μνημονίου ΙΙ ανεπιφύλακτα κάνοντας την μεγαλειώδη γνωστή κωλοτούμπα του.
Καταλαβαίνεται το μέγεθος του εγκλήματος αυτών των ανθρώπων;
Χωρίς καμιά πολιτική βούληση για υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού και της χώρας, χωρίς να αρθρώσουν ούτε για τους τύπους καμιά αντίρρηση οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και το λαό στο σφαγείο.
Αυτοί οι δύο μοιραίοι άνθρωποι, εκπροσωπώντας ο πρώτος τη ΝΔ και ο δεύτερος το ΠΑΣΟΚ αφού υπέστησαν πανωλεθρία στις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν κατάλαβαν τίποτε, χωρίς  ίχνος αυτοκριτικής έρχονται ατάραχοι και θρασύτατοι να μας ξαναγεμίσουν ψέματα πως δήθεν θα σώσουν τη χώρα. Γιατί δεν το έκαναν το σχεδόν τρία χρόνια που κυβερνούσανε πρώτα το ΠΑΣΟΚ και μετά η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ; Ένα ερώτημα που ποτέ δεν θα σας απαντήσουν. Όχι ο  εκλογικός αγώνας της 17 Ιουνίου δεν περιλαμβάνει το πρόγραμμα της «σωτηρίας» της χώρας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Τα δύο κόμματα  με αρχηγούς τον Σαμαρά της κωλοτούμπας και το Βενιζέλο τον εμπνευστή του εφιαλτικού χαρατσιού της ΔΕΗ  επιχειρούν να θολώσουν  τα πράγματα που είναι ξεκάθαρα με το ψευδοδίλλημα  Ευρώ ή Δραχμή  όταν είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων (για την ώρα τουλάχιστον) είναι  υπέρ της παραμονής στο ευρώ.
Η κύρια και μοναδική πολιτική παρέμβαση των κομμάτων αυτών για να πείσουν τους ψηφοφόρους  δεν είναι με ποιο τρόπο θα σώσουν τη χώρα αυτοί που την οδήγησαν στη καταστροφή αλλά το ψευδοδίλλημα  Ευρώ ή Δραχμή  και οι ανήθικες επιθέσεις κατά του κυρίου κόμματος που τους απειλεί δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ελληνικός λαός πρέπει σοβαρά να αναλογισθεί ότι είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία να απαλλαγεί ο τόπος από αυτούς που οδήγησαν τόσες δεκαετίες τώρα τη χώρα στην συμφορά. Πρέπει να θυμηθεί  πόσες φορές η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους  υποσχέθηκαν πράγματα λέγοντας ψέματα. Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι και τώρα για ακόμα μια φορά μας γεμίζουν ψέματα! Πρέπει ο λαός να καταψηφίσει τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χωρίς δισταγμό και να μην υποκύψει ξανά σε εκβιασμούς και απειλές.
Αν έλθει πρώτη η ΝΔ και τα δύο  κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξανασχηματίσουν κυβέρνηση μαζί θα συνεχίσουν το ολέθριο έργο τους κατά του λαού και της χώρας. Μην ξανανιώσουμε για πολλοστή φορά κοψοχέρηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου