Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ: Μουσουλμάνοι επιτίθενται σε αριστερή ομιλήτρια σε κομμουνιστικό φεστιβάλ!


Η Caroline Fourest είναι μια Γαλλίδα λεσβία αριστερή δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότρια του ‘αντιρατσιστικού - αντιθρησκευτικού’ περιοδικού "ProChoix", η οποία προσπαθεί να βρει την ‘λεπτή ισορροπία’ μεταξύ του κινδύνου από τον «ισλαμισμό» και του κινδύνου από την «άκρα δεξιά». Έχει προσπαθήσει να προειδοποιήσει την αριστερά της Ευρώπης σχετικά με τους κινδύνους της συμπόρευσής της με το Ισλάμ και για το λόγο αυτό έχει δει πολλές φορές τον εαυτό της να εξοστρακίζεται από τους πρώην συντρόφους της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα αριστερά διαπιστευτήριά της επιτίθεται συνεχώς στο Εθνικό Μέτωπο, ενώ κυκλοφόρησε ένα βιβλίο κατά της Marine Le Pen λίγο πριν από τις τελευταίες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
 
Αλλά, όπως αυτό το βίντεο αποδεικνύει, αυτή η λεπτή ισορροπία φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη, καθώς το Ισλάμ ολοκληρώνει την κατάκτηση της αριστεράς στην Ευρώπη. Αυτό συνέβη στο ετήσιο Κομμουνιστικό φεστιβάλ “Fête de l’Huma” στα βόρεια του Παρισιού, όπου η Fourest κλήθηκε να αναπτύξει το θέμα "Πώς να αντιμετωπίσουμε καλύτερα το Εθνικό Μέτωπο;"
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η Fourest δέχεται επίθεση από μουσουλμάνους που φοράνε την παραδοσιακή ενδυμασία. Οι μουσουλμανικές οργανώσεις είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους για την πρόσκλησή της και είχαν ζητήσει να αποσυρθεί, από το φεστιβάλ, κατηγορώντας την ότι είναι «ισλαμόφοβη». Αλλά αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν τον αποκλεισμό της, έκαναν ό,τι συνήθως κάνουν οι μουσουλμάνοι: στράφηκαν στη βία.
Καθώς οι μουσουλμάνοι προσπαθούν να σταματήσουν την ομιλία της, οι αριστεροί χωρίζονται σε δύο ομάδες, η μια που υποστηρίζει το δικαίωμά της να μιλήσει, και η άλλη που δεν το υποστηρίζει. Σε μια σκηνή που μοιάζει να είναι το αποκορύφωμα της παρωδίας και ένα τέλειο σύμβολο της σύγχρονης σύγχυσης της αριστεράς, οι μουσουλμάνοι που είναι κατά της Fourest κραυγάζουν "Ο ρατσισμός δεν θα περάσει", ενώ εκείνοι που είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου τους απαντάνε φωνάζοντας "Ο φασισμός δεν θα περάσει! "Αυτό συνεχίζεται για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, αρχίζουν οι καρπαζιές και η «σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος», καθώς η εκδήλωση ακυρώνεται.
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου