Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η κυβέρνηση ξεκίνησε τις παροχές

Με άρθρο σε πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, η κυβέρνηση χάρισε στους καναλάρχες και τις άδειες ψηφιακής μετάδοσης τηλεοπτικού προγράμματος. Το κλίμα στη χώρα αλλάζει. Ήρθε η ανάπτυξη. Ξεκίνησαν οι παροχές και τα δώρα.
Δηλαδή, οι καναλάρχες λειτουργούσαν τα τηλεοπτικά κανάλια παράνομα επί 23 χρόνια, νέμονταν δημόσιες συχνότητες, ουσιαστικά δεν πλήρωναν φόρους, ο ειδικός φόρος για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις έχει πάρει τέσσερις αναβολές από το πρώτο Μνημόνιο –στις 31 Δεκεμβρίου 2013 θα πάρει την πέμπτη αναβολή-, αλλά τώρα, στην χρεοκοπημένη πια Ελλάδα, θα πάρουν και τις ψηφιακές συχνότητες χωρίς να πληρώσουν τίποτα.
Μετά σου λένε πως η Ελλάδα δεν είναι χώρα για κερδοφόρες επενδύσεις.
Χτες, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε στην Ολομέλεια της άρσης της ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Η εισήγηση της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου γίνεται μετά από αίτημα των δικαστικών αρχών για παράνομη λειτουργία ραδιοερασιτεχνικού σταθμού.
Η άρση της ασυλίας του Βαρδινογιάννη, του Μπόμπολα, του Ψυχάρη, του Αλαφούζου και των άλλων καναλαρχών για την παράνομη λειτουργία των σταθμών τους πότε θα γίνει; Όταν γίνουν μέλη της Χρυσής Αυγής;
Πού ήταν τα τελευταία 23 χρόνια οι Έλληνες δικαστές; Πού ήταν 23 χρόνια που τα τηλεοπτικά κανάλια εξέπεμπαν χωρίς κανονικές άδειες;
Στην Δημοκρατία υπάρχει ισονομία. Αν δεν υπάρχει ισονομία, δεν υπάρχει Δημοκρατία.
Τριάμισι χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, οι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας παραμένουν στα χέρια των ίδιων ανθρώπων. Που χρησιμοποιούν δωρεάν τις δημόσιες συχνότητες, για να προωθούν τα δικά τους συμφέροντα.
Στις οθόνες, οι ίδιοι θλιβεροί Πρετεντέρηδες και Μπάμπηδες. Α, εμφανίστηκε ξανά και η Μάρα Ζαχαρέα. Η Μάρα Ζαχαρέα!!! Αν ζούσε ο Κακαουνάκης, θα τον βλέπαμε κι αυτόν.
Εγώ χαίρομαι που είναι έτσι τα πράγματα.
Χαίρομαι που οι Έλληνες πιστεύουν πως η ζωή του Βαρδινογιάννη, του Μπόμπολα και των οικογενειών τους αξίζει περισσότερο από την δική τους ζωή.
Χαίρομαι που οι Έλληνες πιστεύουν πως οι καναλάρχες έχουν μόνο δικαιώματα και δεν οφείλουν να πληρώνουν φόρους, ακόμα και τώρα που η Ελλάδα χρεοκόπησε.
Χαίρομαι που οι Έλληνες πιστεύουν πως τα ΜΜΕ μιας χώρας έχουν δικαίωμα να τα κατέχουν μόνο εφοπλιστές και νταβατζήδες.
Φάτε τώρα στα κανάλια Χρυσή Αυγή. Σερβιρισμένη από τα αφεντικά της.
Που τρίβουν τα χέρια τους. Και έχουν πεθάνει στα γέλια.
Πηγή: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου