Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

όταν οι νόμοι «κοιμηθούν για μια μέρα», υπάρχει ο κίνδυνος να μην ξυπνήσουν ποτέ ...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 17.VI.2010 stathis@enet.gr
Αξιοσημείωτον! Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος της γενικής αποδοκιμασίας που κατάφερε να εξασφαλίσει η κυρία Μπιρμπίλη με τις πρόσφατες εξαγγελίες της για την αναμορφωσυμμόρφωση των Αθηνών.
Πλήθος συναδέλφων, ρεπόρτερς και σχολιαστές, στο σύνολο των εφημερίδων, φίλα κι όχι προσκείμενων στην κυβέρνηση, αντιμετώπισαν με επιφυλάξεις επικρίσεις λοιδορίες σαρκασμό οργή και θυμό
τις προχειρότητες («φούμαρα» που «ευτυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ») της ελαφρότατης, όπως για μια ακόμα φορά αποδεικνύει, Υπουργού.
Αξιομνημόνευτο κατόρθωμα. Φαίνεται πως έχει και το «δούλεμα» τα όριά του. Να υποθέσουμε ότι οι συνάδελφοι θα αρχίσουν να εκδηλώνουν την ίδια κριτική διάθεση ου μην θυμό κι οργή και για τους τομείς που παίζεται το όντως παίγνιον-όπως της οικονομίας και της πολιτικής; Δύσκολο το βλέπω! Για την ώρα τα «μαζεύουν» πολλοί με τους πρωτοπαρακειμώμενους (στην πραγματικότητα δευτεροκλασάτους) και ύστερα ξεσπάνε σε περιπτώσεις (ευεπίφορες για κράξιμο) όπως η φουκαρομπιρμπίλη - η μπουρλοτιέρισσα (με τρεις κάμερες) της «Φαντασίας». Να δείχνει στον Γιωργάκη εις ποίον σημείον θα... γκρεμίσουν τη θάλασσα!
.................................................
Μια ακόμα από τις θαυμαστές -τύπου Καραχασάν ή Τσόκλη- επιλογές του ρηξικέλευθου Γιώργος.
Από τηνς εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου