Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

Ο Νικόλαος Παπανδρεου αυτοπεριγράφεται

Καλά ο κ. Νίκος Παπανδρέου δεν πήγε με την Ελληνική αποστολή στις Αραβικές Χώρες, εξωθεσμικά και είπε ότι το κάνει για την πατρίδα! Φαίνεται ότι κάποιοι μας δουλεύουν γερά. Και ίσως να το αξίζουμε!
Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…».
Ο Νικόλαος Παπανδρεου, Αδελφός του πρωθυπουργου Γ.Παπανδρεου,
αυτοπεριγράφεται:
«Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας… Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα… Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…».
Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ – Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)
Αναδημοσίευση από το μπλογκ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου